Over mij

Rouw mag er zijn

Sabine van der Lans

Sprekend Sabine, Sprekend staat voor kenmerkend. En Sabine ben ik, Sabine van der Lans- de Vlieger. Met mijn eigen rouwervaringen ben ik in staat om jou te helpen.
Het kenmerkende van Sprekend Sabine is dat ROUW omarmd wordt. Het verdriet, de emoties, ze mogen er zijn. Zowel tijdens de voorbereidingen van een uitvaart, het schrijven van een levensverhaal of het coachen bij de verwerking van een oud of recent verlies.

Zodra het verdriet er mag zijn, is het mogelijk de (onverwerkte) rouw te verweven in jouw leven. Mede door mijn eigen rouwervaringen weet ik dat het mogelijk is. Maar ook als rouwcoach en mijn vele ervaringen als uitvaartspreker.
Rouw is in alle fasen van mijn leven op mijn pad gekomen. Op verschillende manieren heeft het mij geraakt. Het heeft mij geleerd over het pure, de kwetsbaarheid van het leven. Maar ook over de kracht, de bijzondere veerkracht van de mens.

Voor iedereen is de rouwreis anders. Maar het belang hiervan zorgt ervoor dat ik mijn missie rondom rouw verder wil uitdragen.

Mijn missie: Verdriet mag er zijn

Verdriet mag er zijn, rouw hoort bij ons leven. Ik wil mensen helpen de rouw te integreren in hun leven. Waarbij het de pijn kan of mag verzachten maar dat de rouw niet weggestopt hoeft te worden. Rouw kent ook de sterke kanten. Rouw zal altijd met je meegaan, het liefst verweven zodat jij je als mens ook (weer) goed mag voelen.

"Laat de rouw, de liefde verbinden"

Verbinding van de liefde

Het gouden logo, in de vorm van een diamant, staat voor de verbinding van de liefde. De gouden lijnen in het logo staan voor de verbinding met elkaar. Verbinding vanuit de diverse hoeken, allemaal met hun eigen herinneringen. Alles samen vormend naar één geheel, het gouden vlak.

Wat Sabine voor mensen heeft betekend

Verdriet mag er zijn

‘Sabine heeft mij laten inzien dat het verdriet er mag zijn. Op bepaalde dagen is het niet erg om verdrietig te zijn. De herinneringen komen dan naar boven, blijdschap én verdriet’ – Mw. van der Hoorn

Hulp vragen mag

‘Ik durf nu meer te vragen om hulp van anderen. Mijn rouw verstopte ik liever. Wie zit er nou op mijn ellende te wachten, dacht ik altijd’    -  (Man, anoniem) 

Een warme herinnering

‘Een kaarsje aansteken in de kerk, ik durfde er sinds het overlijden van mijn ouders daar niet meer naartoe. Sabine heeft mij meegenomen naar deze plek. Als ik nu ergens ben en ik voel de behoefte van even niets, gewoon even verdrietig zijn of mogen nadenken, dan wandel ik de kerk binnen. Een kaarsje aansteken, heel mooi, dat geeft mij weer die warme herinnering’        - Mw. de Lange

Samenwerkingen

Uitvaartspreken

Uitvaartverzorgers uit de regio

Rouwverwerking

Coaches uit de regio 

Wil je ook samenwerken met mij, neem dan contact op. Ik maak graag kennis!

Neem gerust contact op

Herinneren is een vorm van ontmoeten.
Ik wil je graag helpen in deze periode van jouw leven.

Scroll naar boven